Sager fra supporten

Diskussion i 'Betalings F.A.Q' startet af Pindgris, 17 November 2013.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Din konto i spillet kan være værdifuld - for dig og for andre. Du har måske lagt mange timer i den for at få den op i level og har måske også brugt mange penge på moseguld, premium og bonuspakker.

  Pas godt på den!

  Dit brugernavn kan alle se – så den eneste beskyttelse ligger i passwordet. Vælg et godt et! Og lad være med at gemme det på en offentlig PC eller en PC, som andre også bruger.

  Indtil foråret 2009 har vi i supporten lavet undersøgelser ved mistanker om hacking i forskellige spil. Vi har kigget kontoens log igennem, kigget på ændringer af password og mail osv. og så har vi sammenholdt brugerens oplysninger med faktiske køb af moseguld (telefonnumre og kortnumre).

  Det gør vi ikke mere. Vi vejleder brugerne om beskyttelse, men griber ikke længere ind og skaffer en stjålet konto tilbage. Hvis den bliver taget, er den som udgangspunkt tabt!

  ”Som udgangpunkt” betyder, at vi i helt ekstreme og åbenbare tilfælde stadig kan gribe ind. Men det sker yderst sjældent. Og når vi griber ind, så skaffer vi kun kontoen tilbage til den rigtige ejer. Vi kompenserer ikke for eventuelle skader der skulle være opstået på kontoen i forbindelse med en hackning af en konto.

  Uanset dette hjælper vi stadig med at afmelde premium, f.eks.

  Så der kan kun gives et godt råd: Lav et godt password og pas på det (og på din konto).
   
 2. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Fastpay

  Bruger man penge på spillet, er Fastpay en virkelig smart funktion. Men den er også farlig.

  Tilmelder man sig Fastpay, så kan man købe igen og igen uden at skulle finde sit kreditkort frem. Meget simpelt sagt, så husker Fastpay alle kortoplysningerne for dig. Du behøver altså ikke at finde kortet frem og behøver ikke at skrive kortnummeret på en seddel, der kan ligge ved siden af din PC – Fastpay husker det.

  Dette er det smarte – men det er også det farlige.

  Det betyder nemlig, at andre, der logger sig ind, også bare med et enkelt klik kan købe på kortet.

  Det gør det endnu mere vigtigt at passe på sine login-oplysninger (password)


  Hvis en anden misbruger kortet på denne måde og det købte (f.eks. spillevaluta) er brugt, så er der ingen fortrydelsesret. Og juridisk er der ikke tale om kort-tyveri, fordi man vurderes at have overladt kortinformationerne til en anden.

  Her gør det altså en forskel, at det er Fastpay og ikke et stjålet kort. Det er meget nemt at tilmelde sif Fastpay da man oprettes når man foretager et køb og ikke fjerner det krydset i den lille boks i trin 3.

  Hvordan man sletter sine kortoplysninger kan man læse HER
   
  Sidst redigeret af moderator: 1 September 2014
 3. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Fortrydelsesret


  Køb af spillevaluta, Premium eller andet er et køb på internettet og så er der fortrydelsesret.

  Køb hos Bigpoint er køb i Tyskland, så fortrydelsesretten bedømmes efter tyske regler og ikke danske. Det gør dog ikke den store forskel.

  Man har stadig 14 dages fortrydelsesret.

  For at kunne udnytte den er der et par virkelig vigtige fif:

  Det første er at skrive til supporten så hurtigt som overhovedet muligt.

  Det andet er, at man ikke skal spille – eller i hvert fald skal tænke sig rigtig godt om inden man spiller – indtil fortrydelsen er gennemført.

  Fordi: Fortrydelsesret kræver, at man tilbageleverer det, som man har købt. Og er der tale om spillevaluta, er der ingen fortrydelsesret, hvis man har brugt dem. Og er der tale om Premium, så er det ret nemt at komme til at bruge af varen, hvis man bare logger sig ind på spillet.

  Er varen først taget i brug kan den ikke leveres tilbage.
   
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.