Vintergårdarbejde for begyndere spørge / debattråd

Diskussion i 'Arkiv for hjælp' startet af MOD-Ara, 30 December 2019.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
 1. MOD-Ara

  MOD-Ara Board Administrator Team Farmerama DA & NO

  Hej farmere

  Denne tråd er alene beregnet til spørgsmål og debat vedr. Vintergårdarbejde for begyndere

  Her kan du få svar på de ting som du ikke rigtig har fået fat i, enten af en moderator eller en anden hjælpsom spiller.

  Her vil du også have mulighed for at få en snak om eventet med de andre farmere, det kan være alt lige fra hvilken strategi du benytter til at give andre gode råd, kun skal debatten omhandle det aktuelle event, da andre farmere ellers kan blive forvirret og misopfattelser opstå.

  Husk at dette ikke er en feedback tråd, så har du et ønske om at afgive feedback, skal du benytte den aktuelle feedback tråd for eventet, som du finder i spil feedback sektionen.

  God fornøjelse

  Farmerama teamet
   
 2. johnhan

  johnhan Exceptional talent

  Hvorfor bliver BP ved med at begynde nye events hvor man skal bruge de samme områder til at plante afgrøder?
   
  benadk synes godt om dette.
 3. trunte68

  trunte68 Afhængig

  Hmm, satte gang i produktionen af ti bagte æbler, da møllen var færdig, havde jeg ikke nogen. Er der andre der har det problem?
   
 4. trunte68

  trunte68 Afhængig

  For pokker da, nu fandt jeg problemet, havde sat dem igang på bahamarama, efter 37 timers pandafoder, så kan man jo vente længe.
   
 5. MOD-Misling

  MOD-Misling Guest

  Hejsa,
  Jeg synes egentlig det veksler meget godt. Men måske.. Jeg springer også noget over indimellem, så jeg ikke hele tiden deltager i events. Så får jeg jævnligt pusterum til at få fyldt op i laden :)
   
 6. MOD-Misling

  MOD-Misling Guest

  Hej trunte68,
  Det var godt du fandt de forsvundne bagte æbler!! Som ik var forsvundne helt alligevel. Og hvor jeg dog kender lige det der :music:
   
 7. plerik

  plerik Forum stormester

  hvordan regner man ud at et event er let / medium eller svært . lige det her event står som let . men , jeg kører med gæc kan høste max 3 gange dagligt har et udbytte på ca 1500 event planter pr gang . men alene den sidste opgave nr 4 kræver minimum 2 gange høst . så dem der kun har feks græskar marmelade eller slet ingen ting . vil det da blive meget svært at nå igennem det her event . er ikke engang sikker på at jeg selv når igennem . produktions tiden burde være lidt kortere så det var muligt at høste minimum 3 gange pr døgn uden at stå op om natten . så hellere lidt større antal planter der skal afleveres . så en tid på 6 timer uden vand og gødning .
   
  kehlet synes godt om dette.
 8. MOD-Ara

  MOD-Ara Board Administrator Team Farmerama DA & NO

  Hej Plerik

  Det spørgsmål har været oppe og vende før her på forum.
  Sværhedsgraden nævnt i event FAQs får vi fra BP - det er altså ikke en vi i MOD teamet sætter på et event.

  Sværhedsgraden er sammensat af flere elementer (den præcise sammensætning af hver event kender vi ikke)
  som f.eks hvor kompleks er event mekanikken (består det blot af simpel aflevering fra laden, er der event afgrøder, drops og evt. eventprodukt i fodermølle osv osv.)

  En event sværhedsgrad vil være meget vanskelig at fastsætte ud fra online tid, level,
  adgang til div. buffs osv da alle farmere er forskellige.

  Jeg kan fortælle at jeg selv på trods af mindre online tid end vanlig er færdig med eventet efter første høst idag
  hvor jeg høstede langtidsafgrøder fordi jeg manglede lidt vandkander. Endte så med knap 5700 eventafgrøder i overskud fordi jeg var heldig 1 af dagene at ramme en +100% i laden på farmerhjulet....så egentlig kunne jeg have været færdig før hvis jeg havde haft styr på mine eventafgrøder og før var gået over til langtidsafgrøder for at opnå flere vandkander.
  Andre events er jeg færdig lige i sidste øjeblik sådan er det så forskelligt alt efter onlinetid, hvor struktureret jeg er på min farm...
  og ikke mindst hvilke buffs jeg har til rådighed. (og jeg har ALDRIG i de mange år jeg har spillet sat vækkeuret for at høste)

  God dag