Feedback Vejen til guldet feedbacktråd

Diskussion i 'Arkiv for hjælp' startet af Pindgris, 2 Marts 2022.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Hej farmer

  Denne tråd er alene beregnet til afgivelse af egen feedback for funktionen:Vejen til guldet

  Vi er glade for du tager dig tid til at give din mening tilkende og kan oplyse dig om at den samlede feedback for dette event, vil blive sendt til udviklerne ved minimum 10 feedback indlæg.

  Kommentarer til andres feedback frabedes. Har du eventuelle spørgsmål til eventet er du velkommen til at poste dem i debat og spørgsmålstråden som du finder i diskussionssektionen.

  Farmerama Teamet
   
 2. kehlet

  kehlet Forum hertug

  Når jeg spiller er det for at hygge mig. Sådan har det bare ikke været i dette event. Det har været utrolig stressende selvom jeg brugte alle buffpladser. Det var ikke muligt at nå i mål uden real money.
  Jeg bruger penge i spillet hver måned, men der står ikke events på mine penge, så giv os den tid der reelt skal bruges for at nå i mål
   
  Tovepigen synes godt om dette.
 3. plerik

  plerik Exceptional talent

  mangler tid for at blive færdig . har høstet stort set på klokke slet når at de var klar . men alligevel mangler jeg 1917 stk gravranke og 70 stk plekter . så mere tid tak . det skal jo ikke være stressende at spille . skulle gerne være afslappende .
   
  Tovepigen synes godt om dette.
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.