Oversættelse problem / fejl i spillet 2020

Diskussion i 'Tekniske spilproblemer' startet af MOD-Ara, 2 Januar 2019.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
 1. MOD-Ara

  MOD-Ara Board Administrator Team Farmerama DA & NO

  Kære spillere,

  Hjælp os med at forbedre jeres spiloplevelse! Brug venligst denne tråd til at rapportere oversættelse og / eller sproglige problemer, som I finder i spillet - ikke andet.
  For at gøre dette, skal du sørge for at informere os om følgende:

  1) Den forkerte ord / sætning

  2) Hvordan kan vi finde det i spillet (i hvilket punkt / kort / menu det er placeret)

  3) Et screenshot af problemet.


  Når du laver din rapport her i forummet, vil vores moderatorer skabe en anmodning om at løse problemet via vores interne værktøj. Vi forventer at foretage sådanne forbedringer meget hurtigere med din hjælp!

  Bigpoint takker for jeres samarbejde og ønsker jer en masse sjov i spillet!
   
 2. Tuppehøne

  Tuppehøne Forum kommissær

  Lama er konsekvent feilstavet med to L`er på norsk.
  Mvh Tuppehøne
   
 3. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO


  Hejsa

  I BigPoint er vi altid glade når vores brugere giver en hjælpende hånd, præcis lige som vi sætter helt enorm stor pris på den kæmpe arbejdsindsats som vores flittige moderatorer yder.

  Som du allerede ved, så har MODs på dette forum, hænderne mere end fulde af arbejde og af den årsag, vil jeg ikke kunne få mig selv til at bede dem, bruge et uvist antal timer på at skulle finde, dokumentere og fejlmelde på baggrund af så sparsomme informationer som du fremkommer med.

  I det første indlæg i denne tråd, står der i mine øjne, en temmelig udførlig beskrivelse af de informationer vi behøver for at kunne foretage en forholdsvis let fejlmelding, disse informationer skal gives ved alle fejlmeldinger, det er på ingen måde nok at skrive at noget er konsekvent, ordet konsekvent i denne forbindelse, kan sagtens betyde alt imellem 1 og 50 forskellige fejlmeldinger og kan derfor være en opgave som kræver uhyre meget arbejde, da hver eneste sted skal findes, dokumenteres og oprettes fejlmelding på og ikke nok med det, så skal vi før alt dette kan ske, finde en som kan korrekt Norsk, som kan fortælle os, hvordan den korrekte stavelse er.

  Det eneste jeg kan love dig på stående fod, er at jeg ved første ledige timer, vil forsøge at udrede problemets omfang.

  Jeg beder afslutningsvis dig og alle brugere om at læse fejlmeldings guiden igennem, før man melder om alle typer fejl. Ved korrekt brug af guiden, vil en given fejl kunne rettes på meget få dage. På forhånd tak.

  Mvh
  Pindgris
   
 4. MOD-Ara

  MOD-Ara Board Administrator Team Farmerama DA & NO

  27 ID´s rettet - hvis der er steder hvor Lama mangler rettelse
  bedes screenshot postet med tydelig beskrivelse af sted mm.

  Dette gælder også alle andre tekst fejl da det er et enormt arbejde at lave fejlmelding uden!
   
  Tuppehøne synes godt om dette.