Nyhedsbrev fra produceren 2015

Diskussion i 'Udviklerblog' startet af MOD-Ara, 5 Februar 2015.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. MOD-Ara

  MOD-Ara Board Administrator Team Farmerama DA & NO

  Hej Spillere!

  Det er tid til endnu en opdatering fra jeres Farmerama team.

  På trods af de problemer vi havde i starten af tegneserie eventet og fødselsdags eventet, har vi haft en god start på 2015. Vores tegneserie system af givet os nogle problemer på det sidste. Men vi gør gode fremskridt med at rette det og sikre forbedringer på denne event mekanik. I har sikkert bemærket, at vi har introduceret MANGE variationer til vores ugentlige events og vi vil fortsætte med at introducere nye mekanikker til glæde for vores spillere. Når dette er sagt, så var disse problemer uheldige og teamet havde vanvittige arbejdstider før eventet endeligt kunne sættes igang. Jeg ved at mange af jer brugte buffs og gjorde jeres gårde klar og blev skuffede da eventet blev udskudt. Vi vil gerne give jer vores oprigtige undskyldning og forsikre jer om, at vi gør alt hvad der står i vores magt for at lære af disse hændelser og sikre, at vi ikke gentager dem

  Af andet nyt vil jeg nævne at teamet virkelig var spændte på fødselsdags eventet. Det er fantastisk at vide at Farmerama nu har underholdt millioner af brugere i over 5 år. Vi er meget stolte over at spillet har været en succes i så lang tid og fortsætter med at være Bigpoint's største spil. Jeres feedback (både positive og negative) om event's blev vel modtaget og anerkendt af teamet og vi er glade for at vide at I sætter pris på de variationer vi bruger i vores mekanikker. Fødselsdags event mekanikken vil i en anden form blive gentaget og komme med få måneders mellemrum.

  Koral rev opdatering: Funktionen tegner sig godt, det går langsomt men sikkert fremad. For nogle få måneder siden foretog vi flere test med udvalgte spillere og board admins. Baseret på deres feedback, besluttede vi at redesigne møllen, da den vil være meget integreret i koralrevet :)

  Her er en lille forsmag:

  [​IMG]
  [​IMG]

  Vi vil være is stand til at fortælle mere om de faktiske funktioner i de kommende måneder.

  Vi har også besluttet at køre flere meningsmålinger på forum og give jeres feedback til spillets designere. Baseret på jeres feedback har prioriteret gen-bearbejdningen af foræring, salg og bytte og introducere denne event-mekanik mere regelmæssigt i fremtiden. Som altid kan jeg ikke love jer en dato, men vi arbejder på det! Spil designerne og community managere til fortsat foretage flere meningsmålinger og samle jeres feedback og vi vil prioritere vores planlægning baseret på resultaterne.

  Vi har planlagt nogle interessante events for februar måned: Valentins dags eventet vil endda have et helt nyt mini-spil! Dette er en lille forsmag:

  [​IMG]

  Tak fordi I har læst denne måneds nyhedsbrev!

  Jeres FARMERAMA Team
   
  Tuppehøne og frufuttejensen synes godt om denne.
 2. MOD-Ara

  MOD-Ara Board Administrator Team Farmerama DA & NO

  Hej FARMERAMA spillere

  Velkommen til endnu et Farmerama producer nyhedsbrev. Denne gang vil jeg gerne give jer en opdatering om Koralrevet, mølledesignet og besvare noget af jeres feedback fra de tidligere producer nyhedsbreve.

  For det første, så sætter vi virkelig pris på jeres feedback og vil forsøge at gøre dette nyhedsbrev mere fantastisk. Jeg vil gerne starte med at forsikre jer om, at jeg Varun, stadig er producer på Farmerama og jeg har ingen intentioner om at forlade det. Jeg er ikke helt sikker på hvordan rygterne på forums startede, men jeg forsikrer jer alle om, at jeg bestemt stadig er her, og at jeg hele tiden læser med på forummene og er opmærksom på jeres feedback.

  I 2014 fokuserede vi på community og lagde vægt på spillererfaring. Vores nuværende køreplan primært bygget op omkring forbedring af spillets kvalitet, og at give jer alle en positiv og belønnende oplevelse. Det var Valentin eventet et eksperiment på og resultaterne har indtil videre været meget positive. Jeg forstår fuldt ud jeres klager, og jeg kan forsikre jer alle om at vi takler nogle af de langsigtede problemer et skridt af gangen.

  Udviklingen af Koralrevet har gjort fantastiske fremskridt. Jeg kan trygt sige at funktionen i den nærmeste fremtid vil gå live og være tilgængelig for alle brugere. Jeg er stadig meget skeptisk ved at give jer en eksakt dato, da vi ikke vil give løfter vi måske ikke kan holde. Vi fortsætter med at fokusere på at give jer alle en kvalitets funktion. Når det er sagt, kan jeg love jer alle at kravet om gyldne bananer bliver meget fair. Det er vores ønske at denne funktion bliver tilgængelig for alle spillere og vi tænker meget på, hvad der er det idelle krav for at åbne for denne funktion. I vil blive glædeligt overrasket. I vil også blive glade for at høre, at vi udgiver en Bahamarama indholds opdatering i marts, hvor jeres gyldne bananer bliver meget mere værdifulde!

  Med hensyn til mølle-designet, så var de billeder vi viste blot modeller, og der vil ikke ske nogen balance ændringer på nogen af tingene I kender i møllen. Hovedfokus på denne udgivelse, er at lave en mølle der er mere brugbar, og give jer en højest tiltrængt mulighed for at sætte foderproduktion i kø. Billederne var udelukkende design eksempler :)


  Vi planlægger også en omarbejdning af foræring, salg og bytte eventet og I skulle gerne få en ny version i begyndelsen af juni. Vi har også udgivet nogle nye kode-optimeringer der skulle give os mulighed for at køre Renzo oftere. Det samme gælder den tiltrængte magisk ranke høster og den lager funktion vi nævnte for nogle måneder siden. Disse ting bliver i øjeblikket designet og vil gå i fuld udvikling så snart Koralrevet går i luften. Jeg forstår at I er ivrige efter at få disse funktioner, men vi er kun interesserede i at lave disse funktioner ordentligt og vil sætte pris på jeres tålmodighed.

  I den næste udgave at nyhedsbrevet, vil vi diskutere vores langsigtede visioner og erfaringer om spillet, samt vores filosofi om det.

  Tak og vi ses i spillet!

  Varun
   
  natkat1 og Greenmama62 synes godt om denne.
 3. MOD-Shaman

  MOD-Shaman Guest

  Hej Farmerama spillere

  Vi ville gerne offentliggøre nyt omgående for at besvare alle jeres bekymringer. Desværre havde vi ikke tid nok til også at få den oversat; så vore Forum moderatorer har tilbudt at oversætte, og offentliggøre denne besked på mine vegne.

  Igennem de seneste uger, har i talt højt og klart. Der har været konkrete tidspunkter i den seneste tid, hvor Farmerama Teamet har kæmpet for at holde jer glade. Jeg ville ønske vi havde lyttet mere og bedre, og valgt en anden vej.

  Vi tog fejl, og vi indrømmer det. Alle disse spørgsmål og episoder burde have været fanget tidligere, og her har vi fejlet. At fjerne stjernerne fra Event opgavernne var uheldigt og en dårlig beslutning. Vi fejlede også ved ikke at forklare ændringen i Staldmester runen og ændringen i mængden på møddingen. Vor seneste opdatering med den nye mølle, har også berørt spillere der har købt Valentins ranken og mølleabbonnement alvorligt.

  Vi har skuffet jer med vore seneste opdateringer, og vi tager fuldstændigt ansvar for det. I de seneste 6 måneder, har vi gjort enorme fremskridt med at opfylde vor mission om at gøre Farmerama til det mest spiller-fokuserede spil. Jeg vil forsikre jer alle om at vi nu arbejder på at finde en løsning på fodermøllen. Desværre er vi nød til at sikre, at den løsning vi introducerer bliver korrekt implementeret og grundigt testet. Dette vil tage tid. Jeg beder om jeres tålmodighed mens vi arbejder nat og dag for at få dette til at ske. Jeg vil også love jer, at alle spillere der har købt Valentinsranken og Mølleabbonnement vil modtage en fair kompensation.

  Vi tror virkelig på at vi har noget ingen andre har. Et bemærkelsesværdigt spil med det mest engagerede og loyale community af spillere. Den største erkendelse for os er at Farmerama tilhører jer, og at vi hos Bigpoint kun er dem der muliggør jeres oplevelse.

  Men nok snak fra mig. Vi vil fokusere på at gøre som vi siger, og arbejde hen imod at få genopbygget tilliden.

  Tak
  Varun
   
  Tuppehøne, ofeia, tjocker og 2 andre syntes godt om.
 4. MOD-Ara

  MOD-Ara Board Administrator Team Farmerama DA & NO

  Hej Farmerama spillere

  Dette nyhedsbrev vil mest fokusere på mølle redesignet og de ændringer vi implementerer idag.

  Desværre har den nye mølle haft nogle småproblemer. Disse problemer har især påvirket brugere der har købt Valentins sky-ranken og mølleabonnementet. Ved at tilføje muligheden for at sætte foderfremstilling i kø, implementerede vi også en ændring af buffs påvirkning i møllen. Vi er virkelig kede af den ulempe det har givet jer. Gennem de sidste par uger har vi arbejdet utrætteligt på at fikse disse problemer og finde frem til et fair kompromis for vores spillere. Vi har bestræbt os på at sikre, at disse rettelser ikke vil få negativ indflydelse på spillets økonomi. Denne udgivelse vil have følgende ændringer:

  1. Mølle effekt

  Fremadrettet vil møllen kun give foderenheder, når hele produktionsforløbet er afsluttet. Eksempel: Hvis I beslutter at fremstille 5 powerfoder, bliver I ødt til at vente på alle 5 powerfoder er fremstillet, før de tilføres jeres beholdning. Hvis produktionen annulleres vil alle de tilførte ressourcer blive returneret til jeres lade/beholder. Beholdningsgrænser for vandbeholder og mødding bliver ikke overskredet. Eksempel: Hvis I annullerer en produktion af powerfoder, vil vandet blive returneret til jeres vandbeholder, men det vil være begrænset til den eksisterende beholderkapacitet. I vil også se et bekræftelses layer, når I forsøger at annullere en produktion.
  2. Ændringer vedr. buff på Valentins sky række salg

  Løbetiden for sky række buffen er blevet forlænget til 12 timer. Hviletiden er blevet reduceret til 18 timer. Produktionstiden i møllen vil kun være reduceret i buffens løbetid.
  3. Mølleabonnement kompensation

  Alle brugere vil modtage et mølleabonnement i 14 dage. Gør venligst krav på denne kompensation ved at bruge bonuskoden: Mill2015
  4. Åbning af den 3. kø-plads

  Alle brugere får frigjort den 3. kø plads i møllen gratis. I vil nu have mulighed for at sætte 2 produktioner i kø.
  Vi forstår at disse ændringer har været frustrerende og vi værdsætter virkelig jeres tålmodighed. Tak for jeres forståelse.

  Varun
   
  zikkah og ofeia synes godt om denne.
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.