Bekendtgørelse Info med bonuskode

Diskussion i 'Officielle annonceringer' startet af MOD-Ara, 31 Juli 2020 kl. 09:26.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. MOD-Ara

  MOD-Ara Board Administrator Team Farmerama DA & NO

  Kære farmere

  De sidste måneder har været udfordrende for alle i verden. Som de fleste af jer havde vi også brug for at tilpasse os den ekstraordinære situation, og det er undertiden en kæmpe udfordring, men vi er lidt stolte over, at vi holdt os sammen og aldrig mistede vores motivation og tillid.

  Under alle omstændigheder ønsker vi igen at opfordre alle i Farmerama-samfundet:
  Hold dig til rådene / reglerne fra din regering og WHO!
  Hold dig hjemme bedst muligt, og tag situationen alvorligt, men panik ikke.

  På den lysere side: den næste lukkede beta til Unity-klienten sker i de næste uger. Dette betyder, at alle moderatorer igen vil have chancen for at spille Unity-versionen, rapportere fejl (selvfølgelig vil der ikke være nogen ;)) og give yderligere feedback. Hvis ting går godt, og hvis vi er tilfredse med resultaterne, vil Open Beta for alle ske snart. Allerede nu er vi glade for endelig at vise dig, hvad vi har arbejdet på i de sidste år.

  Som en lille gave i disse udfordrende tider forberedte vi en lille bonuskode til dig.
  Hvis du bruger koden CHALLENGE, får du 5 partybilletter og 50 Supergødning booket til din konto. Koden er gyldig fra nu og ind til i morgen, 1. august 2020, kl. 23:59 CEST, og den kan kræves én gang pr. Brugerkonto.

  Pas på dig selv!
  Dit Farmerama Team
   
  ofeia, CORNELIUS75 og Grønært synes godt om dette.
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.