Hvorfor forlænges mit premium automatisk? hvordan afmelder jeg premium

Diskussion i 'Betalings F.A.Q' startet af Pindgris, 17 November 2013.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Vi modtager fra tid til anden henvendelser fra spillere som ikke kan forstår at deres Premium bliver automatisk forlænget efter det er udløbet. Dette har sine grunde og den opmærksomme køber vil i trin 3 i betalingsprocessen se, at der oplyses om det faktum at ens premium bliver automatisk fornyet:

  Eksempel med Guld Premium:

  "Dit 1 år Premium bliver automatisk fornyet hvis det ikke bliver annuleret."

  [​IMG]

  OBS:
  Kombinere man derimod et køb (premium og moseguld) og lægger flere forskellige varer i indkøbskurven vil denne henvisning ikke komme og ens premium vil efter den er udløbet ikke blive forlænget.
   
 2. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Hvordan afmelder jeg mit premium?


  Ønsker man at afmelde sit premium kan man følge denne vejledning trin for trin.

  1) Det første, der skal gøres er, at åbne betalingsvinduet hvor man kan købe moseguld, premium og startpakker. For at åbne betalingsmenuen klikkes der først på din Moseguld beholdning:

  [​IMG]


  Man kan selvfølgelig også åbne betalingsvinduet ved at besøge banken i byen.

  2) Menuen, hvor du kan købe bl.a.moseguld ser således ud:

  [​IMG]

  3) For at opsige et premium skal du trykke på `Status og Opsigelse´ som ses øverst i menuen og som ovenover er markeret med en rød kant:

  [​IMG]

  4) Når du har trykket på `Status og Opsigelse´, åbnes der et nyt vindue som viser en statusoversigt. Her kan du for eksempel se om du har abonnement på premium og hvor længe dette er gyldigt. Du kan iøvrigt også slette dine betalingsoplysninger på denne side.

  [​IMG]

  5) For at afmelde dit premium trykker du på annuller. Bemærk at selvom du sletter det vil det selvfølgelig fortsat have sin gyldighed indtil perioden for premium er omme.

  6) Derefter kommer der et vindue hvor du skal angive en grund for opsigelsen af det produkt du ønsker at afmelde. Her skal du afkrydse en eller flere grunde, eller du angiver selv en grund og trykker på `Slet fordele´.

  [​IMG]

  8) Der kommer nu en informationsbesked på skærmen med følgende indhold:

  "I forbindelse med afmeldingen har vi sendt dig en e-mail. Mailen er sendt til den adresse du gav os ved din registrering.

  Klik på linket i e-mailen for at bekræfte, at du virkelig ønske at slette tjenesten."

  [​IMG]

  Det er meget vigtigt, at der klikkes på dette link i din email da premium ellers ikke vil blive slettet.

  9) Når du har klikket på linket i din email kan du tjekke om premium virkelig er opsagt. I så fald vi den fremgår som annulleret ligesom der ses på dette billede:

  [​IMG]

  10) Har du problemer med at afmelde et premium kan du selvfølgelig altid kontakte supporten ved at udfylde kontaktformularen. Vi kan også være dig behjælpelig med at afmelde premium hvis du har brug for det. Men husk at kontakte os i god tid og mindst 14 dage før det forlænges. Er premium først forlænget kan vi desværre ikke ændre det.
   
  Sidst redigeret af moderator: 1 September 2014
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.