FAQ Farmerama Unity WebGL Open Beta September 2020 FAQ

Diskussion i 'Teknisk FAQ' startet af Pindgris, 28 September 2020.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  [​IMG]


  Planlagt start: 30. september 2020 kl. 14.00

  Hvad er en åben beta?
  Den åbne beta-fase er beregnet til at være den sidste fase af Farmerama Unity / WebGL Client-udviklingsprocessen, hvor Unity / WebGL Client er tilgængelig for alle Farmerama-spillere. Med den åbne beta-fase vil vi se, hvordan Farmerama Unity / WebGL-klienten opfører sig i det levende Farmerama-miljø, hvordan du reagerer på det, samt at indsamle og løse resterende problemer.

  Hvad er minimumskravene?
  Unity / WebGL-klienten er en meget anderledes teknologi sammenlignet med Flash og har højere systemkrav. Vi har testet klienten intensivt, og vi tror, for at nå en acceptabel spiloplevelse, vil Farmerama-spillerne mindst kræve:

  Operating system:
  • Windows: 7 SP1+, 8, 10, 64-bit versions only
  • MacOS: 10.12+
  • Linux: Fixed at: Ubuntu 16.04, 18.04 and CentOS 7
  Hardware:
  • CPU: Core i3-3110M (BGA) (release June 2012)
  • GPU: Intel(R) HD Graphics 4000
  • RAM: 4GB
  • OS: Windows 7, 64 bit.
  Ikke desto mindre kan Farmerama Unity / WebGL-klienten også spilles på computere med mindre specifikke hardwarespecifikationer, men indlæsningstiden kan øges betydeligt, og du bliver muligvis nødt til at slukke for animationer eller begrænse FPS-hastigheden i indstillingerne

  Hvilken browser kan bruges?
  Enhver nyere desktop version af Firefox, Chrome, Edge eller Safari.
  For den bedste oplevelse anbefaler vi dog altid at bruge browserversionen af Firefox og Chrome (til begge 64 bit-versioner), og at du altid har den nyeste version af disse installeret.

  Kan spillet spilles via smartphone / tablet?
  Ikke helt fint lige nu, vi anbefaler at bruge en stationær pc / bærbar computer.

  Kan det ske, at konti bliver ødelagt?
  Nej dette er umuligt

  Kan det ske, at genstande går tabt?
  Nej dette er umuligt. Ikke desto mindre har vi identificeret, at i nogle sjældne tilfælde er nogle item endnu ikke tilgængelige i Farmerama Unity WebGL-versionen. I sådanne tilfælde vil du se "loading blomst". Selve itemet er bestemt ikke tabt, det er stadig tilgængelig i Flash-versionen, og snart vil det også være der i Unity Client.

  Hvordan får man adgang til UnityWebGL-klienten?
  I højre hjørne af dit spil finder du en knap: Unity-Version. Klik bare på det, så klienten skifter fra Flash til Unity.
  [​IMG] [​IMG]
  Vi anbefaler, at kun have en konto åben i sin browser på samme tid, især kun en, der kører Unity / WebGL-klient.

  Hvor lang tid tager indlæsningen af UnityWebGL-klienten?
  På grund af det faktum, at Unity / WebGL-teknologien er meget forskellig fra Flash-teknologien, er indlæsningstiderne højere sammenlignet med Flash-versionen. Dette påvirker især første gang du prøver at indlæse klienten eller indlæse klienten efter at have ryddet cache / cookies og / eller genstartet browseren.

  Så det er vigtigt at forstå, at den første indlæsning (første gang du får adgang til Unity-klienten) vil tage længere tid, da alle aktiver / indhold skal downloades i baggrunden, såvel som Unity Client Engine skal startes. Det betyder, at den gennemsnitlige indledende indlæsningstid kan tage længere tid, end du er vant til, så vær tålmodig, når du første gang åbner denne version.

  Når du indlæser spillet for 2., 3. osv., Bliver loading-tiden mindre. Vi kan ikke give en nøjagtig load tid, da den er stærkt afhængig af flere faktorer, f.eks :

  Hardwarespecifikationer -> jo mindre effektiv din computer er, jo længere tid kan det tage
  Internetforbindelse
  Størrelsen på din beholdning
  Brug af din browser -> Det er vigtigt at have den fane, hvor Unity / WebGL-klienten indlæses i fokus, og ikke skifte til en anden fane. Fortrinsvis hav ikke andre websteder åbne, især ikke websteder, der kan tage høje CPU-ressourcer.

  Hvordan rapporteres fejl / problemer?
  Find detaljer her: link til fejlrapporteringstråd
  Kort sagt: Se først, om fejlen allerede er rapporteret af en anden spiller. Hvis ikke: følg instruktionerne. Vi sætter pris på enhver fejlrapport inklusive alle oplysninger.

  Hvad sker der, hvis Unity Web / GL-klienten ikke kan indlæses?
  Bliv først rolig! Prøv så en anden browser og vær tålmodig. Hvis intet hjælper, skal du tilføje dine data til dette ark: https://forms.gle/ZyQCdEHonQZJVuJM6

  (se detaljer nedenfor)

  Det vil hjælpe Farmerama-teamet med at identificere tekniske problemer baseret på enkeltsager.

  Og husk: Vi vil gøre alt, hvad der er i vores magt for at migrere alle Farmerama-spillere til Unity. Se annoncering for detaljer.

  Hvordan vil indsamlingen af yderligere data finde sted?
  Det ville være dejligt, hvis alle kan udfylde dette lille ark: https://forms.gle/ZyQCdEHonQZJVuJM6

  Det vil hjælpe Farmerama-teamet med at identificere tekniske problemer baseret på enkeltsager.

  Her er nogle instruktioner, hvis du har brug for hjælp:

  CPU:
  Højreklik på din proceslinje, og vælg "Jobliste" eller tryk på Ctrl + Skift + Esc for at starte den. Klik på fanen "Ydeevne" og vælg "CPU". Navnet og hastigheden på din computers CPU vises her.

  GPU:
  Åbn Start-menuen på din pc, skriv "Enhedshåndtering", og tryk på Enter. Du skal se en indstilling tæt på toppen for skærmadaptere. Klik på drop-down pilen, og den skal angive navnet på din GPU lige der.

  GPU2:

  Se GPU-instruktion

  Hukommelse:

  Åbn Start-menuen, højreklik på Computer, og klik derefter på Egenskaber. Dette skulle åbne et vindue med din computers grundlæggende specifikationer. Under System skal du se en linje, der angiver din installerede hukommelse.

  Internet hastighed:

  Internethastighed Testen måler hastigheden på din internetforbindelse. Din forbindelseshastighed inkluderer ting som downloadhastighed og upload hastighed. Vi anbefaler at teste din internethastighed ved hjælp af denne hastighedstest:

  https://speed.measurementlab.net/#/

  Vi er primært interesseret i downloadhastigheden!

  Hvordan indsamles feedback?
  Først kan du give din feedback, mening og erfaring her i forummet. Her er en speciel tråd, som du kan bruge: link til feedbacktråden For det andet spreder vi en undersøgelse inden udgangen af oktober, hvor du kan bedømme Unity / WebGL-klienten. Detaljer følger senere vedrørende undersøgelsen.

  Er der ændret noget i Unity WebGL-versionen?
  Ja bestemt. Markedet er blevet omarbejdet, og Renzos Fun Fair fungerer - YAY, og der er mindre visuelle ændringer. Resten af spillet fungerer som i Flash-versionen, men føles måske lidt anderledes.
  [​IMG]

  Er der kendte problemer?
  Ja, men de hverken ødelægger spillet eller påvirker den samlede oplevelse for meget. Problemerne er hovedsageligt trivielle, og selvfølgelig løser holdet løbende eksisterende, men også nye fejl.
  Du kan se de mest almindelige problemer her: fejlrapporteringstråd, listen opdateres regelmæssigt.

  Hvor længe varer Open Beta?
  Vi definerede ikke en fast slutdato. Hovedsageligt da vi selvfølgelig arbejder ved siden af Beta med at løse åbne problemer og udvikle de kommende event/ salg. Vi holder dig opdateret om en mulig slutdato.

  Hvad med events og salg?
  Sæson 9 er ikke implementeret i Unity / WebGL-klienten, alle aktuelle events og salg er tilgængelige. Lige nu planlægger vi, at alle kommende event og salg skal køre i begge klienter parallelt. Men husk, at vi udvikler alle event / salg fra bunden til Unity / WebGL-klienten, så det kan ske, at implementeringen af et event / salg bliver forsinket eller slet ikke sker. Selvfølgelig opdaterer vi dig i sådanne tilfælde via officiel meddelelse.

  Ellers andet?
  Ja selvfølgelig! Vi er taknemmelige for din støtte!

  Farmerama Teamet
   
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.