Bekendtgørelse Det er sommer, der er sol og det er ferie tid

Diskussion i 'Officielle annonceringer' startet af Pindgris, 29 Juni 2020 kl. 16:40.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Kære Farmere

  Det er blevet ferietid kilde: Mayland 2020 hvilket betyder at hele det dansk/norske Farmerama team skiftevis holder ferie de næste 2 måneder, nogle uger vil der være bedre bemanding end andre uger, men generelt vil det betyde at der må påregnes længere svartid end normalt, samt at der ikke nødvendigvis vil være FAQ til rådighed for de event der måtte være og eventuelle opdateringer med nye funktioner eller ændringer, kommer FAQ først efter endt team ferie.

  Vi opfordrer alle farmere til at hjælpe hinanden bedst muligt, samt benytte de andre forum for vigtige informationer. Vi beder jer udvise tålmodighed og hensynsfuldhed ved besøg på andre fora, bla kører også engelsk forum med lav bemanding i hele perioden og der kan let opstå pres pga ferien og den øget søgning.

  Har man brug for supports hjælp, så gælder det samme her, der må påregnes længere svartid end normalt, alle får svar som altid, så tøv ikke med at henvende jer ved behov.

  På hele teames vegne, takker jeg for jeres forståelse og ønsker jer alle en herlig sommer.

  Med venlig hilsen
  Pindgris
  Farmerama Teamet
   
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.