De første gode råd

Diskussion i 'Betalings F.A.Q' startet af Pindgris, 17 November 2013.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  At spille hos os – mest til de yngste og de nye


  Her er et par meget nyttige huskeregler, som man lige så godt kan starte med at lære:
  • Spillet er ikke virkelighed. Oplysninger fra virkeligheden er private og kommer ikke spillet ved. Giv ikke oplysninger om dit navn, adresse eller telefonnumre til nogen, du ikke kender.
  • Hvis nogen spørger til private oplysninger, så sig NEJ. Det er nemt nok – bare lad være med at svare. Føler man sig presset, så tag et skærmprint og send til supporten.
  • Sig især nej til at mødes med nogen, du kun kender fra spillet. Hvis du virkelig gerne vil mødes med nogen, så skal du ikke være alene, og I skal mødes et offentligt sted og ikke privat.
  • Pas ikke kun på dit telefonnummer, men også msn-adresse, mail, osv. Man ved aldrig, hvem der kigger med.
  • Pas på dit password. Hvis en anden lurer det kan du miste din konto. Brug et svært password som er svært at gætte. Helst med både tal og bogstaver og både store og små bogstaver. Og helst et sludder-ord.
  Et godt password: fT5eCW9u
  Dårlige passwords: qwerty, farmerama, farm, 111222333 og så videre
  • Giv aldrig dit password ud. Alle hos Bigpoint skal kun bruge én ting, og det er dit bruger ID. Vi skal ALDRIG bruge dit password. Folk, der lover dig MG eller andet hvis de lige må låne dit password er ude på at snyde dig.
   
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.