Bekendtgørelse Vigtig teknisk test i 24 timer

Diskussion i 'Officielle annonceringer' startet af Pindgris, 25 November 2020 kl. 13:02.

Hej

Hvis du ønsker at deltage aktivt i Forum og deltage i diskussioner eller ønsker at starte dine egne tråde, skal du først logge ind i spillet. Venligst registrer dig, hvis du ikke allerede har en konto. Vi ser frem til dit næste besøg i vores Forum. „Til spillet“
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.
 1. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Kære Farmere,

  Fra og med skiftet til Unity / WebGL Client, som vil ske i december 2020, er vi nødt til at udføre en meget vigtig 24 timers test for at indsamle flere tekniske data, f.eks. vedrørende indlæsningstider og indlæsning på serverne. Under denne test er vi nødt til at deaktivere Flash-klienten.

  Vi stoler på jeres forståelse og støtte! Selvom vi kan forstå, at nogle af jer måske føler sig overvældede eller endda irriterede over det, har vi ingen anden mulighed end at udføre en sådan test på live-serverne, og vi har en enorm anmodning til jer:

  Spil venligst Farmerama fra tirsdag den 24. november kl. 14.00 i Unity Web / GL-klienten - man behøver ikke gøre noget, versionen indlæses automatisk.

  Vi beder jer alle om at spille spillet som normalt, som i gør hver dag, selvom i stod over for nogle problemer under Open Beta-fasen - prøv igen. Selvom i opdager problemer med at indlæse Unity / WebGL-klienten under testen, skal i bare prøve den igen, tjek FAQ's - der er mange nyttige anbefalinger, hvordan man kan få det til at fungere - og prøv det igen. Husk, at den indledende indlæsningstid er længere, end i er vant til. Så vær tålmodig, og afbryd ikke loadningsprocessen, hvis det er muligt. Mange tak på forhånd!

  Vi er opmærksomme på, at der kan opstå nogle ydeevne problemer i løbet af dette tidsrum, og vi beklager på forhånd dybt de ulemper, de forårsager, vi skifter til Flash-klienten ved afslutningen af testen onsdag den 25. november kl. 14.00

  I behøver ikke være bange eller bekymre jer for meget om det. Benyt ofte FAQ i Open Beta måske FAQ vil besvare nogle af jeres åbne spørgsmål. Vi ved også, at der er nogle gode emner at følge op i foraene. Vi ved alle, at det har været en lang vej og proces, men vi er nu tæt på at komme i mål, og med jeres hjælp til at spille Unity / WebGL Client kommer vi endnu tættere på. Generelt: Husk, at Flash-support slutter ved udgangen af 2020.

  Vi er optimistiske for, at alle spillere kan spille Farmerama, når flash understøttelsen er afsluttet. En alternativ løsning til Unity / WebGL er også i den sidste fase af forberedelsen og vil blive testet af vores moderatorer i de næste par dage, og så snart vi er tilfredse med kvaliteten, vil vi præsentere den for jer. Bliv hængende!

  Sidst men ikke mindst: vi er fuldt ud klar over, at nogle af jer måske bliver skuffede eller endda ked af ”den dårlige timing”. Høst Eventet starter på onsdag, og for nogle af jer er Høst Eventet årets begivenhed. Vi kan forstå, at nogle af jer måske føler sig forsømte. Dette er grunden til, at vi besluttede at udsætte begge event fra kl. 14 til kl. 18, hvilket mindst giver 4 timers ekstra forberedelsestid. Vi kan ikke kompensere fuldt ud, men vi uddeler en bonuskode onsdag for at udjævne jeres event start.

  Som en lille motivation vil vi forberede en ekstra lille bonuskode til testperioden. Vi annoncerer det tirsdag med starten af testen!

  Mange tak igen for jeres støtte, forståelse og loyalitet - vi sætter pris på det!
  Jeres Farmerama-team
   
  ofeia synes godt om dette.
 2. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Kære Farmere,

  Den vigtige tekniske test er lige startet, og for at opfordre alle til at deltage, har vi en lille bonuskode til jer.

  Hvis i fra nu af bruger koden “IMPORTANT”, får man 3 Party Billetter booket til sin konto. Koden kan bruges en gang pr. Brugerkonto og er gyldig indtil i morgen kl. 23.59 .

  Tak for jeres støtte,

  Jeres Farmerama-team
   
 3. Pindgris

  Pindgris Team Leader Team Farmerama DA & NO

  Kære Farmere,

  Den vigtige tekniske test er netop afsluttet, da vi havde brug for at forsinke høsteventet med nogle timer, har vi for at kompensere, i det mindste en smule for ulemperne, oprettede vi en lille bonuskode til jer.

  Hvis man bruger koden “HARVEST20” fra nu af får man 1 eventplantboost og 1 gulerodsæblechutney booked til sin konto. Koden kan bruges en gang pr. Brugerkonto og er gyldig indtil i morgen kl. 23.59.

  Tak for jeres loyalitet,

  Jeres Farmerama team
   
Trådstatus:
Ikke åben for yderligere svar.